KING KONG HOSTEL

In de categorie fijne plekjes om te overnachten in Rotterdam presenteer ik jullie, King Kong Hostel!

Mijn beeld van een hostel was ongemerkt toch anders dan de werkelijkheid. Wees eens eerlijk, denk jij bij het woord ‘hostel’ ook direct aan smoezelig beddengoed, bedompte kamers en gelig TL-licht?

Hoe anders is het King Kong Hostel, gelegen aan een van de meest gezellige straten van Rotterdam. Beneden op straat niveau is een gezellige bar. De koffie is heerlijk, de bank comfy en omdat er veel reizigers uit het buitenland overnachten is het altijd een geroezemoes van verschillende talen. Love it. Weet je wat ik ook kan waarderen? Als je de trap naar beneden neemt vind je naast de toiletten een paar tafels, koelkast en een mini keuken. Hier mogen gasten hun eigen eten klaarmaken en nuttigen. Heel prettig als je als backpacker geen budget hebt om iedere dag ergens te gaan uiteten.

 

Hoewel ik heel vaak bij King Kong zit voor afspraken was ik nog nooit upstairs geweest, tot ik gevraagd werd om een shoot te doen in samenwerking met Happy Socks. Een gedeelte van deze foto’s zouden we maken in of bij een bed. We mochten kiezen uit een aantal lege kamers waarvan de meeste echt hele gave graffiti op de muren hebben. De keuze viel voor ons op de bovenverdieping. Hier bevinden zich een aantal kamers met stapelbedden, afgescheiden door zware gordijnen. De gang die deze kamertjes verbind is ingericht als kleine sportschool. Je vind er een paar klimtouwen, rekken, en een heuse bok. Alles is strak en fris en heerlijk licht door de grote ramen die uitkijken over Rotterdam. Er zijn grote staande spiegels en er is zelfs een kleine loft met een tweepersoons bed! De resultaten van deze shoot vind je hier.

Nieuwsgierig geworden naar King Kong hostel? Ze hebben natuurlijk een site, wie weet kom ik je daar eens tegen!

Samenwerking met het top team Alex Malone (model) en Aylin Ak (styling).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.