CHEFPOPS

De afgelopen week lag er een leuk pakketje in mijn brievenbus, foodpost! Aangezien ik op de tweede etage woon vergeet ik nog wel eens om mijn postvakje in het portiek te legen. Daarnaast komt het nog wel eens voor dat  post hier ‘verdwijnt’. Ik was dan ook heel blij om dit doosje aan te treffen tussen de stapels folders en enveloppen.

Lolly’s, hoeveel hebben we daar vroeger wel niet van weg gesnoept? Het was de ideale traktatie op scholen geloof ik. Nu heb ik hier dus een rijtje lolly’s ‘next level’ voor mij liggen. Chefpops worden handgemaakt en ze maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame teelt. De smaken als ‘true vanilla’ en ‘salty caramel’ klinken veel belovend, vind je niet? De verpakking alleen is al fijn, doorzichtig plastic om het snoepgedeelte zodat je weet waar je aan begint en een bamboestokje.

Ik heb ze allemaal geprobeerd, de verleiding was te groot. Mijn favoriet is echt de Arabica coffee, misschien een heel klein beetje koffie verslaafd? 😉

Normaliter gebruik en eet ik vrij weinig suiker, ik heb het vaak niet eens in huis! Overigens niet handig als je visite krijgt die wel suiker in koffie en thee gebruiken maar dat is een heel ander verhaal. Deze zoete lolly’s zijn dan voor mij ook wel het randje. Maar de zoetheid doet niets af aan de heerlijke smaken! Ik heb er een aantal in mijn rugzak zitten en het is heerlijk om na een drukke dag vol afspraken en shoots een lolly te eten. Op de een of andere manier werkt het lolly-eten ontspannend.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Mooi! Want deze lolly’s zijn niet alleen heel lekker en niet heel erg ongezond, je kunt ze gemakkelijk online bestellen via de site van ChefPops! Ze kosten €1,95 per stuk en zijn ook te bestellen als set.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ChefPops. Foto’s zijn door mijzelf gemaakt en rust vanzelfsprekend auteursrecht op.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.