KAAPSE MARIA

Editen van mijn foto’s, het bijhouden van mijn site en mails beantwoorden doe ik het liefste gewoon thuis achter mijn oude vertrouwde bureau. Maar het komt vaak voor dat ik met potentiële klanten afspreek om nader kennis te maken onder het genot van een kopje koffie. Ook profielshoots maak ik op diverse locaties. Belangrijke punten: goede koffie en veel groen! Vandaag zet ik Kaapse Maria in het zonnetje, en dan vooral de bovenverdieping. Via een oude krakende trap klim je naar de etage boven de bar. Je moet het maar net weten, maar hier is het zo fijn! Hoge ramen met veel licht en uitzicht op de binnentuin. De vloer loopt hier en daar wat scheef maar dat voegt alleen maar meer sfeer toe. Het mooiste zijn hier de plafonds, oude balken en ornamenten vormen het decor voor de schitterende kroonluchter.

Kaapse Maria vind je aan de Mauritsweg in Rotterdam, kijk voor de openingstijden even op hun site. Ben jij er al wel eens binnen gelopen? Of heb jij nog wat verborgen pareltjes waar ik echt geweest moet zijn? Leave je tips in de comments!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.