NIEUWE SITE, NIEUW CONCEPT

Wauw, dit is gewoon mijn eerste, echte blogpost. Wat spannend!

 

In 2013 ben ik Casa Happiness begonnen als webshop. Ik importeerde prachtige producten uit Marokko, Nepal en Thailand. Ontwierp een eigen eco friendly kledinglijn, stond op talloze markten en festivals, de een nog fantastischer dan de ander. Het was een geweldige tijd met veel mijlpalen die bereikt werden (vermelding in oa de Happinez) en vooral heel veel enthousiaste klanten! Maar eens valt het doek, het bijhouden, verzenden van pakketjes en uitzoeken van nieuwe artikelen valt gewoonweg niet meer te combineren met mijn werk als fotograaf. Na een aantal weken brainstormen heb ik de stap genomen om een andere droom na te jagen, namelijk het starten van een persoonlijk blog. Casa Happiness is vanaf vandaag mijn online magazine. Wat kan je gaan verwachten? Er komen natuurlijk recepten op te staan, want koken is een van mijn lievelings hobby’s . Tijdens mijn fotografie opdrachten reis ik door heel Nederland en regelmatig ook daarbuiten. Ik zal de leukste adressen die je echt niet mag missen gaan delen, maar ook tips over het gebruik van social media, netwerkavonden en fotografie.

Mijn keuze viel op een combinatie van schrijven en mooie plaatjes, het word vormgegeven als een online magazine. Heerlijk om tijdens het wakker worden ’s morgens vroeg door heen te bladeren. Ik streef geen perfectie na dus vergeef het mij als er ergens een taal of typefoutje opduikt. De natuur is mijn grootste vriend, er zullen veel artikelen voorbij komen die daarmee in verband staan. Waar kan je bijvoorbeeld het beste kamperen in Nederland? Of hoe maak je een prima vuurtje? Er zullen outfit posts voorbij komen, want vergis je niet, ik struggle soms best met het vinden van comfortabele kleding die ik tijdens het fotograferen kan dragen en ook nog eens netjes eruit ziet.

Word jij enthousiast van deze site en wil je graag samenwerken? Stuur mij even een berichtje, wie weet rolt daar wat leuks uit. Ook voor tips en vragen kan je contact opnemen via het contact formulier of stuur je een mailtje naar visser.prisca@gmail.com.

Voor fotografie opdrachten kijk je op mijn site www.priscavisser.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.